Inaugurohet Qendra e Librit dhe Promovimit të Kulturës Shqiptare në Ulqin

Ambasadori Ridi Kurtezi inaguron Qendrën e Librit dhe Promovimit të Kulturës Shqiptare në Ulqin, e cila u bë realitet me mbështetjen financiare të shtetit amë. 

 

Kjo qëndër do të shërbejë për tē promovuar kulturën shqiptare, duke i bëre vend librit që formon pozitivisht njeriun dhe që edukon patriotizmin. 

 

Veprimtaria vjen në prag të festave të nëntorit si mirënjohje ndaj brezave atdhetarë që çliruan, rilindën dhe zhvilluan shqiptarinë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00