KONFERENCA E AMBASADORËVE NË TIRANË

Me datën 14. korrik 2016 në Tiranë u mbajt mbledhja e ambasadorëve.

 

"Së bashku me kolegun italian Gentiloni çelem fillimit të punimeve të Konferencës së Ambasadorëve ‪#‎DIPLOALB2016‬.

E falenderoj Ministrin Gentiloni, që ndau me trupin diplomatik shqiptar mendimet e tij mbi zhvillimet më të fundit në kontinent, rëndësinë e marrëdhënieve strategjike mes dy vendeve si dhe mbi fokusin e veçantë që i kushton Italia zhvillimeve në rajon.

Konferenca ishte një mundësi e mirë për të bërë një përmbledhje të aktivitetit të MPJ-së gjatë dy viteve të fundit, si dhe për të diskutuar mbi zhvillimet, parimet themelore dhe objektivat e politikës së jashtme të vendit. 
Një nga produktet konkrete të ditës së parë të konferencës ishte lançimi i Inicativës së Tiranës, si një instrument që do të ndihmojë në monitorimin e Procesit të Berlinit në funksion të integrimit evropian të vendit." 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00