Ne datat 18-20 mars, ne Budva, zhvilloi punimet Konferenca e Kryetareve te Kuvendit te Nismes Adriatiko Joniane. Ne kete Konference morri pjese edhe Kryetari i Kuvendit te Shqiperise, z. Gramoz Ruci.

Ne datat 18-20 mars, ne Budva, zhvilloi punimet Konferenca e Kryetareve te Kuvendit te Nismes Adriatiko Joniane. Ne kete Konference morri pjese edhe Kryetari i Kuvendit te Shqiperise, z. Gramoz Ruci.
Gjate qendrimit ne Budva, Kryetari i Kuvendit te RSH pershendeti punimet e Konferences dhe zhvilloi nje takim te vecante me Kryetarin e Kuvendit te Malit te Zi, z. Ivan Brajovic. Gjate takimit u vleresuan marredheniet shume te mira midis te dy vendeve, bashkepunimi nderpalamentar, vizitat e ndersjellta dhe perspektiva europiane e te dy vendeve tona.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00