Ne daten 26 Nentor 2018, Ambasada e RSH ne Podgorice organizoi pritjen zyrtare me rastin e Festes Kombetare - Dites se Flamurit.

Ne daten 26 Nentor 2018, Ambasada e RSH ne Podgorice organizoi pritjen zyrtare me rastin e Festes Kombetare - Dites se Flamurit.
Te ftuar ishin perfaqesuesit e trupit diplomatik te akredituar ne Mal te Zi, zyrtaret me te larte te vendit, presidences, parlamentit, qeverise, ministrise se jashtme, perfaqesues te insitucioneve te tjera zyrtare, forcave politike, mediave, te institucioneve artistike, perfaqesues te komuniteteve fetare, perfaqesues te biznesit, etj, si dhe perfaqesuesit zyrtare, te nivelit qendror e vendor, te komunitetit shqiptar ne Mal te Zi, perfaqesues shqiptare te institucioneve te ndryshme zyrtare, te shoqatave te tyre, te subjekteve politike shqiptare, te mediave ne gjuhen shqipe, etj. Ambasadori Ridi Kurtezi mbajti fjalen pershendetese ne te cilen u evidentua rendesia e kesaj date ne historine e kombit shqiptar, u vleresuan marredheniet ndermjet dy vendeve, si dhe u vu ne dukje roli dhe kontributi i bashkekombasve tane ne Mal te Zi ne momentet vendimtare te historise me te re te vendit dhe ne pergjithesi ne jeten politiko- ekonomike te tij.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00