Shërbime të Ambasadës

Ambasada e Republikës Shqipërisë ju bën ditur adresat dhe numrat e telefonit kontaktit si poshtë:

Contact the Embassy of the Republic of Albania in the following numbers and addresses:

 


 

 

ADRESA POSTALE/POSTAL ADDRESS:

Embassy of Albania

Bulevar Džordža Vašingtona 98, 3rd Floor

Podgorica, Montenegro, 81000

 

TEL/FAX:

Tel: +382 20 671 772

Fax: +382 20 671 773

 

Thirrjet  rast emergjence/Emergency calls: 00382 67 288 757

Seleksioni konsular/Consular selection: 00382 69 101 737 

Orari për çeshtje konsulore/visiting hours: E hënë-E premte: 11:00-15:00

 

Vërejtje: Ambasada e Republikës Shqipërisë rekomandon caktimin paraprakisht një takimi me Sektorin Konsulor.

Attention: The Embassy of the Republic of Albania recommends making an appointment for consular meetings.

 

E-MAIL:

embassy.podgorica@mfa.gov.al

 

ORARI I PUNËS/WORKING HOURS:

E hënë-E ejte/Monday to Thursday:

09:00-17:00

E premte/Friday:

09:00-15:30

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00