TAKIMI I BORDIT DREJTUES TE REsPA

Me daten 11 Nentor 2015, ne qendren REsPA (Regional School of Public Administration) ne Danilovgrad/MZ u zhvillua takimi i Bordit Drejtues ne nivel ministrash te REsPA-s, ne te cilen u diskutua mbi strategjine per vitet 2016-2017, financimin ne te ardhmen te REsPA, forcimin e bashkepunimit per programe te ndryshme etj. Vendi yne u perfaqesua ne kete takim nga Ministrja e Inovacionit dhe Administrates Publike, Znj. Milena Harito.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00