Vizitë e Ministrit të Jashtëm Ditmir Bushati në Plavë dhe Guci me rastin e Festës së Flamurit. Takim i frytshëm informues me liderët e faktorit politik dhe perfaqësuesit e tyre në Këshillin Komunal në zyrat e reja të Keshillit Kombëtar të Shqiptarëve.

Vizitë e Ministrit të Jashtëm Ditmir Bushati në Plavë dhe Guci me rastin e Festës së Flamurit. Takim i frytshëm informues me liderët e faktorit politik dhe perfaqësuesit e tyre në Këshillin Komunal në zyrat e reja të Keshillit Kombëtar të Shqiptarëve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Bulevar Dzordza Vashingtona br.98
Capital Plaza, 81000 Podgorica Montenegro

Tel / Fax

Tel: +38220671772
Fax: +38220671772
Emergjencat: +382 67 288 757

E-MAIL

embassy.podgorica@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00