Ambassador of the Republic of Albania in Greece, Mr. Dashnor Dervishi, in a meeting with representatives of the Albanian community.

enjten, me 30.07.2015, ambientet e Ambasadës Republikës Shqipërisë Athinë, Ambasadori z. Dashnor Dervishi, mirepriti ne takim perfaqesuesit e Komunitetit shqiptar ne Greqi.
Pjesëmarrja e këtij komuniteti u përfaqësua nga Federata e Shoqatave Shqiptare Greqi, Federata e shoqatës shqiptarëve Korinth, shoqata “Vëllazërimi”, organizata “Reforma Reale”, shoqata e “Lushnjes”, shoqata e “Korçës”, shoqata “Studenti”, “Lunxhëria”, “Labëria”, “Përmeti”, “Punëtore”, “Vatra Labe”, etj.
Ne këtë takim, u shkembyen mendime mbi ceshtje te problematikes jetës perditshme, me te cilat perballet ky komunitet si dhe u diskutua cështja e riatdhesimit e nje perqindjeje te rendesishme te Shqiptarëve atdhe, si pasojë krizës madhe ekonomike vitet e fundit Greqia po përjeton.

Postal Address

Embasy of Albania
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00
Consular Section
9:00-14:30