Gëzuar Ditën Botërore të Turizmit!

Dita Botërore e Turizmit, në mbarë botën, është një mundësi unike për të rritur ndërgjegjësimin mbi kontributin aktual dhe potencial të turizmit në hartën e zhvillimit të qëndrueshëm. Tema e Ditës Botërore të Turizmit 2023 është "Turizmi dhe Investimet e Gjelbërta" m

 

Zhvillohet takim me mësuesit e kurseve të mësimit plotësues të gjuhës shqipe, në kuadër të hapjes së vitit të ri 2023-2024

Me rastin e hapjes së vitit të ri shkollor, Ambasadorja znj. Luela Hajdaraga, së bashku me Oficeren e Diasporës, znj. Joneda Dodaj zhvilloi një takim virtual me mësuesit e kurseve të mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Greqi, gjatë së cilit u diskutua mbi mbarëvajtjen e mësimdhëni

 

Ambasadorja Hajdaraga zhvillon takim me përfaqësues të Shoqatës së Bizneseve Greke ne Shqipëri

Ambasadorja, znj. Luela Hajdaraga mikpriti në ambientet e Ambasadës së RSH-së në Athinë përfaqësuesit e Shoqatës së Bizneseve Greke ne Shqipëri, z. Denald-George Tafani, President dhe z. Efthimios Navridis, me të cilët zhvilloi një bisedë me fokus përforcimin e bashkëpunimit ekonomi

 

Ambasadorja znj. Luela Hajdaraga pret në takim Ambasadorin e Vietnamit, z. Le Hong Truong

Ambasadorja, znj. Luela Hajdaraga priti në një takim Ambasadorin e Vietnamit, z. Le Hong Truong, i akredituar në Shqipëri, me rezidencë në Athinë.   Gjatë takimit, Ambasadorët vlerësuan marrëdhëniet e mira mes dy vendeve dhe ndanë mendime mbi disa projekte konkrete bashkëpunimi.&nbs

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30