Aktivitet me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas

Me ftesë të Sekretares së Përgjithshme për Politikat dhe Zhvillimin e Turizmit të Greqisë, Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Athinë, znj. Luela Hajdaraga, së bashku me Ambasadoret e Argjentinës, Bosnjës dhe Hercegovinës, Maqedonisë së Veriut, Estonisë, Malit të Zi, Nigerisë, Afrikës së Jugut, Panamasë, Portugalisë dhe Slovakisë, u pritën në një takim, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Gruas.

Bashkëbisedueset shkëmbyen mendimet dhe pikëpamjet e tyre mbi të drejtat e grave, barazinë gjinore, fuqizimin e gruas në poste drejtuese në sferën politike, ekonomike, sociale dhe kulturore, sfidat aktuale, etj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30