Athinë/Ministri Çuçi merr pjesë në takimin e Ministrave të Brendshëm të vendeve anëtare të SEECP

Në takimin e Ministrave të Brendshëm të vendeve anëtare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (SEECP), i cili mbetet një forum i rëndësishëm politik në hapësirën ku shtrihen shtetet tona.
 
Shqipëria ka një rol aktiv për promovimin e dialogut politik dhe rritjes së bashkëpunimit për të garantuar fqinjësinë e mirë dhe stabilitetin pa të cilat kurrsesi nuk mund të ketë progres.
 
Të bashkuar në diversitet siç është vetë Evropa e vlerave dhe demokracisë, të bashkuar edhe në betejën me krimin e organizuar, emigracionin e paligjshëm, terrorizmin dhe çdo formë tjetër paligjshmërie që cënon sigurinë dhe stabilitetin tonë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30