Mbërrijnë librat shkollorë për kurset e mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Greqi, për vitin e ri shkollor 2021-2022

Nis tërheqja e librave shkollorë për vitin shkollor 2021 -2022 për kurset e mësimit plotësues të gjuhës shqipe në Greqi, të mundësuar nga Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme - Republika e Shqipërisë.
 
Njohja dhe përhapja e kulturës sonë në diasporë përmes teksteve shkollore, si dhe organizimi dhe mbështetja e veprimtarive edukative, kulturore dhe sociale, që kanë për qëllim ruajtjen dhe zhvillimin e gjuhës dhe kulturës amtare në diasporë mbetet misioni ynë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30