Mbi ceremoninë e diplomimit të Kolegjit Amerikan në Greqi

Krenari për flamurin dhe të rinjtë që nderojnë Shqipërinë dhe familjet e tyre si studentë të shkëlqyer në universitetet ndërkombëtare. Disa prej tyre u diplomuan me sukses në Kolegjin Amerikan të Greqisë. Bashkë me dhjetra studentë të tjerë ndërkombëtarë ata u nderuan në një ceremoni të bukur diplomimi ku mori pjesë Ambasadorja Hajdaraga.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30