Mbi konferencën ‘’Ballkani Perëndimor bashkohet në dialogun për të ardhmen e Evropës”

Nga takimi i Zëvendës Ministres për Evropën dhe Punët e Jashtme, znj. Megi Fino, shoqëruar nga Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Greqi, znj. Luela Hajdaraga, me Ministrin Alternat për Punët e Jashtme të Greqisë, z. Miltiadis Varvitsiotis, gjatë tryezës së rrumbullakët me temë "Ballkani Perëndimor i bashkohet dialogut mbi të Ardhmen e Evropës", të zhvilluar në Selanik, më 15 shtator 2021 - ku u përcoll mesazhi: "E ardhmja e BE-së duhet të përfshijë Ballkanin Perëndimor".

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30