Mbi pritjen e organizuar për mësuesit e gjuhës shqipe, më rastin e festës së 7 marsit

Më rastin e festës së 7 marsit dhe nderimit me çmimin “Shqiponja e Artë – Mësoj Gjuhën Shqipe”, që Lidhja e Mësuesve Shqiptarë në Greqi mori gjatë Samitit të II të Diasporës, Ambasada Shqiptare në Greqi, së bashku me Lidhjen e Mësuesve organizoi një pritje për mësuesit e palodhur të gjuhës shqipe, ku midis të tjerash, u shpërndanë çmime vlerësimi për kontributin e vyer në kryerjen e këtij misioni fisnik.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30