Mbi vizitën në Galerinë Kombëtare/Muzeu Alexandros Soutsou

Ambasadorja e RSH-së në Greqi, znj. Luela Hajdaraga, dhe diplomatë të Ambasadës në Athinë, morën pjesë në guidën me temë “Piktorët grek dhe kontributi i tyre në artin botëror”, në Galerinë Kombëtare/Muzeu Alexandros Soutsou.

Organizimi i kësaj vizite u zhvillua nga Presidenti i Klubit të Diplomatëve të Çështjeve Tregtare dhe Ekonomike ECDC dhe Këshilltari Tregtar i Ambasadës së Qipros në Athinë, z. Joseph Kypraios, në bashkëpunim me Enterprise Greece.

Të pranishëm në këtë ekspozoitë ishin Ambasadorë dhe diplomatë të përfaqësive të huaja në Republikën e Greqisë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30