Mbi zbatimin e Platformës së Shërbimeve Konsullore Online

Të nderuar qytetarë,

 

Në kuadrin e zbatimit të Platformës së Shërbimit Konsullor Online, projekt i cili ka filluar që më datë 16 janar 2017, ju njoftojmë se:

 

Duke filluar prej datës 1 maj 2017 të gjitha shërbimet konsullore, sipas listës bashkëlidhur, nga të cilat 23 shërbime duhet të ofrohen vetëm online, ndërsa për 13 shërbimet e tjera vetëm për finalizimin e shërbimit, ku prezenca para konsullit është e domosdoshme.

 

Platforma  e Shërbimeve Konsullore Online ofron aplikime online për 36 shërbime konsullore

 

 

23 NGA KËTO SHËRBIME DO TË KRYHEN TËRËSISHT ONLINE

SHËRBIMET DO TI DËRGOHEN QYTETARIT ME POSTË TË PARAPAGUAR NGA ANA E TIJ

 

13 SHËRBIMET Që QYTETARI DO TË PARAQITET VETËM NJË HERË PËR TË FIRMOSUR

(NË AMBASADAT DHE KONSULLATAT E RSH-së)

Aplikim për Asistencë të Përgjithshme

Aplikim për Shtetësi shqiptare me dhënie

Aplikim për Asistencë për shtetasit shqiptar të humbur

Aplikim për Shtetësi shqiptare me njohje

Aplikim për Asistencë për shtetasit shqiptar të ndaluar/ burgosur

Aplikim për Rifitim shtetësie shqiptare

Aplikim për Leje Transport Trupi

Aplikim për Lënie Shtetësie shqiptare

Aplikim për Regjistrim fëmije

Aplikim për Lidhje Martese me shqiptar

Aplikim për Çertifikatë Lindje

Aplikim për Lidhje Martese me të huaj

Aplikim për Regjistrim Martese

Aplikim për Prokurë të Posaçme

Aplikim për Çertifikatë Martese

Aplikim për Deklaratë Noteriale

Aplikim për Regjistrim Vdekje

Aplikim për Autentifikim Nënshkrimi

Aplikim për Çertifikatë Vdekje

Aplikim për Procesverbal

Aplikim për Çertifikatë Familjare

Aplikim për Kartë ID dhe Pasaportë

Aplikim për Leje Martese (Nulla Osta Matrimonio)

Aplikim për Vërtetim konsullor Identiteti

Aplikim për Ekstrakt dokumenti (Dublikatë)

Aplikim për Vizë

Aplikim për Njehsimin e kopjes me origjinalin

 

Aplikim për Vërtetim konsullor mbi të dhënat personale

 

Aplikim për Vërtetim konsullor mbi të dhënat e sakta

 

Aplikim për Vërtetim çertifikatë lindje

 

Aplikim për Vërtetim çertifikatë Martese

 

Aplikim për Vërtetim çertifikatë familjare

 

Aplikim për Vërtetim konsullor i ndryshëm

 

Aplikim për Përkthim

 

Aplikim për Legalizimin e dokumenteve

 

Aplikim për Leje Kalimi

 

 

 

Shërbimet konsullore tani mund  t’i merrni online nëpërmjet Platformës së Shërbimeve Konsullore Online si më poshtë:

 

 

  1. Në faqen e Ministrisë së Punëve të Jashtme

http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbimet-konsullore-online

 

  1. Në faqen e Ambasadave dhe Konsullatave

 

Klikoni tek Shërbimi Konsullor Online

 

 

  1. Në Portalin ndërqeveritar E-Albania

https://e-albania.al/sherbimet-rezultatet.aspx?search=mpj

 

 

Duke shpresuar në mirëkuptimin tuaj,

Ambasada e RSH, Athinë

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30