Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes Konservatorit të Athinës dhe Liceut Artistik "Jordan Misja"

Pas një bashkëpunimi të suksesshëm mes Ambasadës shqiptare në Athinë, Ambasadës greke në Tiranë, Konservatorit të Athinës dhe Liceur Artistik "Jordan Misja", u nënshkrua Protokolli i Bashkëpunimit mes dy shkollave muzikore.

Marrëveshja, e cila u nënshkrua nga drejtoresha e Liceut znj.Etleva Kolnikaj dhe Drejtori i Konservatorit z.Philippos Tsalachouris, do të krijojë mundësi më të mira për plejadën e artistëve të rinj të të dy vendve dhe do të mundësojë shkëmbimin e eksperincës në mësimdhënie, performacave artistike, realizimin e produksioneve artistike, apo projekteve të tjera.

Dhjetra artistë shqiptarë që kanë dalë nga bankat e liceut tonë, sot performojnë në mënyrë të shkëlqyer në skenat greke duke qenë edhe ndër solistët më me emër të skenës greke. Një ndër ta është edhe Vangjel Nina, petagog në Konservatorin e Athinës dhe kontribues në bashkëpunimin e ambasadës me Konservatorin.

Suksese artistë të rinj në rrugëtimin tuaj artistik !!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30