Prezantohet ekspozita me titull "Në rrjetën e Penelopës"

Grupi DIPOLA së bashku me Beskida Kraja, një nga kuratorët dhe artiste shqiptare, çel ekspozitën e saj të re me titull "Në rrjetën e Penelopës", në Fondacionin Michalis Kakogiannis.

Veprat e kësaj ekspozite reflektojnë agoninë e kërkimit artistik dhe kanë si bosht të përbashkët veprimi fushën sociale, fenomenin estetik dhe artin bashkëkohor.

Mes të pranishmëve ishte edhe Oficerja Koordinuese për Diasporën, znj. Joneda Dodaj, e cila pasi përgëzoi znj. Kraja për pjesëmarrjen e saj dinijitoze, shprehu dëshirën dhe mbështetjen e Ambasadës për prezantimin më të gjerë të punës së saj në aktivitete të ardhshme.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30