Samiti i 12-të i Athinës për Energjinë

Ambasadorja e RSH-së në Athinë, znj. Luela Hajdaraga mori pjesë në Samitin e 12-të të Athinës për Energjinë, gjatë së cilit u diskutua mbi një gamë të gjerë shtyllash tematike mbi tranzicionin e energjisë, gjeopolitikën, sigurinë e energjisë, ruajtjen e energjisë dhe të ardhmen e sistemeve globale të energjisë në rrugën drejt neutralitetit klimatik, u shkëmbyen njohuri ekspertësh mbi strategjitë dhe zgjidhjet për çështjet më urgjente të energjisë, si dhe u shqyrtuan mundësitë, perspektivat e reja dhe çështjet aktuale që do të monopolizojnë interesin e sektorit të energjisë në vitet e ardhshme.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30