Shërbimi Konsullor Online sjell shërbimin pranë qytetarëve

Në kuadër të dixhitalizimit të shërbimeve konsullore, MPJ prezanton: Shërbimi Konsullor Online, i cili do të lehtësojë sherbimet për qytetarët nëpërmjet diplomacisë dixhitale.
 
#SHKO është një platformë dixhitale, e cila i mundëson qytetarëve 23 shërbime online pa u paraqitur në përfaqësi, dhe 13 shërbime duke u paraqitur vetëm një herë.
 
Platforma dixhitale sjell shërbimet pranë qytetarit duke lehtësuar procedurat dhe duke shkurtuar kohën në sportelet nëpër përfaqësitë konsullore.
 
Ftojmë qytetarët të aplikojnë për shërbimet konsullore nëpërmjet faqes së Ministrisë së Punëve të Jashtme:

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30