Si të aplikoni online për rinovim dokumentash biometrike dhe deklarim të adresës të vëndbanimit

Si të aplikoni online për rinovim dokumentash biometrike dhe deklarim të adresës të vëndbanimit (për shtetasit shqiptarë me vendbanim të përhershëm jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë)

Për më shumë informacion, klikoni më poshtë:

https://diasporashqiptare.al/2021/01/21/si-te-aplikoj-online-per-rinovim...

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30