Takim i Ambasadorit të Republikës së Shqipërisë, z. Dashnor Dervishi me Kryetarin e Parlamentit të Republikës Helene, z. Nikolaos Voutsis

Takim i Ambasadorit të Republikës së Shqipërisë, z. Dashnor Dervishi me Kryetarin e Parlamentit të Republikës Helene, z. Nikolaos Voutsis.

Të pranishëm në këtë takim ishin Nënkryetari i Parlamentit, z. Anastasios Kourakis, Kryetarja e Grupit të Miqësisë shqiptaro-greke, znj. Meropi Tzoufi dhe Këshilltari Diplomatik i Parlamentit, Ambasador Spyros Theoharopoulo.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30