Takim informativ me Ministrin e Jashtëm të Qipros z. C. Kombos dhe ambasadorët jo-rezidentë në Qipro

Ambasadorja, znj. Hajdaraga mori pjesë në takimin me Ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Qipros z. Constantinos Kombos, me ambasadorët e akredituar në Republikën e Qipros, rezidentë në Athinë.

Takimi u fokusua në politikën e jashtme, bashkëpunimin bilateral dhe zhvillime të rëndësishme rajonale dhe globale.

Gjatë këtij takimi Ambasadorja pati mundësinë për të diskutuar nga afër çështje konkrete të bashkëpunimit Shqipëri - Qipro.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30