Takim me kryesinë e shoqatës "Lidhja e Gruas Shqiptare ne Greqi"

Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Greqi, znj. Luela Hajdaraga, e shoqëruar nga Oficerja Koordinuese për Diasporën, znj. Joneda Dodaj, zhvilloi një takim me kryesinë e shoqatës "Lidhja e Gruas Shqiptare ne Greqi" (Σύνδεσμος Αλβανίδων Γυναικών στην Ελλάδα).

Biseda u zhvillua rreth veprimtarisë së shoqatës, aktivitetet e planifikuara, si dhe mbi projekte të përbashkëta midis Ambasadës së RSH-së dhe shoqatës.

 

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30