Takim me Kryetarin e Bashkisë së Athinës, Kostas Bakoyannis

Në Bashkinë e Athinës – Delegacioni i Kuvendit të Shqipërisë zhvilloi një takim shumë miqësor me Kryetarin e Bashkisë, z. Kostas Bakoyannis.

Gjatë takimit u vlerësua roli i Bashkisë dhe i Kryetarit Bakoyannis në mbështetje të komunitetit shqiptar, të lehtësimit të integrimit të tij në shoqërinë greke, zgjidhjes së problemeve, por edhe në drejtim të ruajtjes dhe promovimit të identitetit kombëtar, gjuhës dhe kulturës shqipe. Në këtë kontekst, vëmendje të veçantë iu kushtua ecurisë së çështjes të hapjes së një Qendre Kulturore për komunitetin shqiptar në Athinë. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30