Takim të Kryetarëve të Bashkive Tiranë - Athinë

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj pritet në një takim nga Kryetari i Bashkisë së Athinës, z. Kostas Bakoyannis. Kryetarët ranë dakort për të punuar për finalizimin e Qendrës Kulturore Shqiptare në Athinë dhe të Axhendës së bashkëpunimit mes dy kryeqyteteve në kuadër të “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë - 2022”, projekte këto të rëndësishme që synojnë të forcojnë raportet Tiranë-Athinë, në interes të qytetarëve të tyre, me fokus kryesor rininë.

Në këtë takim mori pjesë edhe Ambasadorja e Republikës së Shqipërisë në Athinë, znj. Luela Hajdaraga.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30