Ceremonia e ndarjes së çmimeve të konkursit "Shqipëria ime"

Në ambientet e Ambasadës u zhvillua ceremonia e ndarjes së çmimeve të konkursit "Shqipëria ime" me vizatimet dhe pikturat e fëmijëve, në një atmosferë fantastike.

Ambasadorja znj. Luela Hajdaraga shpërndau certifikatat për fituesit dhe pjesëmarrësit në këtë konkurs. Vendin e parë e fitoi Angela Rajta me 577 klikime.

Atmosfera e ceremonisë u bë magjike nga performanca e grupit "Cirku i emigrantit", që u dhuroi fëmijëve kënaqësi dhe emocione. Nuk munguan edhe vjershat për flamurin dhe Shqipërinë.

Faleminderit fëmijë të dashur, që na kënaqët sytë dhe shpirtin me pikturat vizatimet e bukura!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30