Ceremonia e shpërndarjes së çmimeve të konkursit "Magjia e vendit tim"

“Nëntori shqiptar" për të tretin vit radhazi u mbyll me artistët e vegjël shqiptarë me konkursin "Magjia e vendit tim", i cili na bëri të kujtojmë më shumë vendin tonë.

Fëmijët me vizatimet e tyre na kënaqën sytë dhe shpirtin dhe dëshirën që ata të kenë brenda vetes një pjesë tonën, të prindërve tanë, të atdheut tonë. Ndaj, Ambasada organizoi një festë me të gjithë pjesëmarrësit e konkursit.

Këtë vit u ndanë çmimi i xhaxhi piktorit të cilin e fitoi Aleksandra Kodheli dhe që u dorëzua nga skulptori Ilirian Shima, si dhe çmimi i publikut që e fitoi Anna-Maria Tollumi dhe u dorëzua nga Ambasadorja znj. Luela Hajdaraga.

Gjatë festës, fëmijët recituan këngë për atdheun dhe festat tona kombëtare. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Vekiareli 7 Filothei 15237,
Athens. GR

Tel / Fax

Tel. +30 210 6876212
+30 2106876213
+30 2106876215
+30 210 6876200
Fax. +30 210 6876223
Nr. i emergjencave : +30 694165 8183

E-MAIL

embassy.athens@mfa.gov.al
Zyra Konsullore

consulate.athens@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Sektori Konsullor
9:00-14:30